Enter your keyword

Гоблен Деца ядат вишни

Гоблен Деца ядат вишни

56.00 лв.85.00 лв.

Изчистване
112 . .

Описание

 Комплект Гоблен за шиене Деца ядат вишни

Съдържание на комплекта за шиене Деца ядат вишни. Каталожен №112 – 32 цвята конци DMC

  • Българска панама – разграфена с цветна жълта нишка на всеки 20 нишки. (При комплектите на кръстчета използваме немска Аида – производител Zweigart)
  • Игла за бродиране със златно ухо.
  • Цветна схема на гоблена Деца ядат вишни е с формат А3, като всеки лист от схемата е номериран. Цветните схеми на Гоблени КЛАСИК се отличават с ясни символи, което допринася за лесното и точно изпълнение на гоблена.

  • Легенда, съдържаща знаците от схемата.
  • Оригинални конци DMC – най-качествените конци за ръчна бродерия в света. Притежават най-богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове. DMC конците в нашите комплекти се навиват от оригинални конуси, внос от Франция.
  • Изображение на готовият гоблен  Деца ядат вишни

Гоблена е създаден по класическа картина. Подходящ е за всяка детска стая, или всекидневна. Класическата картина е нарисувана от германския художник Джозеф Кларк. Този гоблен ще  Ви напомни за скъпи спомени от детството и ще внесе уюта на класическото изкуство. На Гоблена с изобразена сцена „ Деца ядат вишни”. Комплекта е подходящ за подарък за близки хора за семеен празник или събитие. Гоблена се предлага във вариант кръстат бод и немска неразграфена панама Аида.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ НАШИ ГОБЛЕНИ В КАТЕГОРИЯ “ Детски“

Допълнителна информация

Вид ушиване

Гобленов бод 1:1 (28 х 22 см), Комплект кръстчета, Аида 16 К (39 х 31 см)