Enter your keyword

Гоблен “Любов” №818 Фон без ушиване

Ново

Гоблен “Любов” №818 Фон без ушиване

59.00 лв.89.00 лв.

Гоблен “Любов” пресъздава красотата и любовта между двама души. Художничката Юлия Брайтън, е пресъздала в модела чистата любов и нежност в една двойка. Прекрасен нежен акварел в топли кафяво-бежови нюанси, подходящ за всеки съвременен дом. Гобленът е със закупени авторски права от “Гоблени Класик”

Изчистване

Описание

Гоблен “Любов” №818

Комплект гоблен за шиене Гоблен “Любов” пресъздава красотата и любовта между двама души. Художничката Юлия Брайтън, е пресъздала в модела чистата любов и нежност в една двойка. Прекрасен нежен акварел в топли кафяво-бежови нюанси, подходящ за всеки съвременен дом. Гобленът е със закупени авторски права от “Гоблени Класик”не

Съдържание на комплекта за шиене:

Панама в комплекта за шиене:  Българска панама, разграфена с цветна жълта нишка на всеки 20 нишки. (При комплектите на кръстчета използваме немска неразграфена панама Аида – производител Zweigart)

Фон без ушиване

Игла в комплекта:  Игла за бродиране със златно ухо, внос от Чехословакия.

Цветове на гоблена: 13 цвята оригинални френски конци DMC

Схема в комплекта: Комплекта е укомплектован с ЦВЕТНА схема на модела гоблен с формат А3, като всеки лист от схемата е номериран за по голямо удобство. Цветните схеми на Гоблени КЛАСИК са с ясни символи и шрифт, което допринася за лесното и точно изпълнение на гоблена.

Легенда на схемата: Съдържа знаците от схемата.

Комплект с оригинални конци DMC:  Френски конци DMC. Най- предпочитаните конци за ръчна бродерия в света. Притежават богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове. DMC конците в комплекти те ни, се навиват от оригинални конуси, внос от Франция.

Изображение

Вижте други нови модели.

Допълнителна информация

Вид ушиване

Гобленов бод 1:1 (30 х 45), Комплект кръстчета, Аида 18 К (34 х 50)