Enter your keyword

Гоблен „Златото на Добруджа“

Ново

Гоблен „Златото на Добруджа“

90.00 лв.190.00 лв.

Изчистване

Описание

Гоблен „Златото на Добруджа“

Гоблен с продуктов Код 004 „Златото на Добруджа“- 47 цвята. DMC По оригиналната картина на художника Оги Новаков / включва сертификат с подпис от художника Оги Новаков/

Съдържанието на комплекта гоблен „Златото на Добруджа“ включва:

  • Българска панама – разграфена с цветна жълта нишка на всеки 20 нишки. (При комплектите на кръстчета използваме немска Аида – производител Zweigart)
  • Игла за бродиране със златно ухо.
  • Цветна схема на гоблена формат А3, като всеки лист от схемата е номериран. Цветните схеми на Гоблени КЛАСИК се отличават с ясни символи, което допринася за лесното и точно изпълнение на гоблена.

  • Легенда, съдържаща знаците от схемата.
  • Оригинални конци DMC – най-качествените конци за ръчна бродерия в света. Притежават най-богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове. DMC конците в нашите комплекти се навиват от оригинални конуси, внос от Франция.
  • Изображение на готовият гоблен

Гоблен „Златото на Добруджа“ е една от хитовите маслени картини на художника Оги Новаков. Картина нарисувана с много страст и енергия. Вие можете да се докоснете до това изкуство под формата на гобен.  Само ние от гоблени „Класик“ притежаваме изключителните права над картината за направа на гоблен. Сертификата от художника Ви гарантира 100% оригинал и права.

Вижте нашите ушити гоблени!

Допълнителна информация

Вид ушиване

Гобленов бод 1:1 (44 х 33 см), Гобленов бод 1:4 (88 х 66см), Комплект кръстчета, Аида 16К (62 х 45см)