Enter your keyword

Гоблен „Есен в Родопите „- конци DMC

Гоблен „Есен в Родопите „- конци DMC

83.00 лв.143.00 лв.

Гоблен по оригиналната картина на художника Оги Новаков.

Изчистване

Описание

Гоблен „Есен в Родопите „

Комплект Гоблен „Есен в Родопите“ – по оригиналната картина на художника Оги Новаков / включва сертификат с подпис от художника/. С 40 цвята конци DMC.

Съдържание на Комплект Гоблен „Есен в Родопите“:

  • Българска панама – разграфена с цветна жълта нишка на всеки 20 нишки. (При комплектите на кръстчета използваме немска Аида – производител Zweigart)
  • Игла за бродиране със златно ухо.
  • Цветна схема на гоблена формат А3, като всеки лист от схемата е номериран. Цветните схеми на Гоблени КЛАСИК се отличават с ясни символи, което допринася за лесното и точно изпълнение на гоблена.

  • Легенда, съдържаща знаците от схемата.
  • Оригинални конци DMC – най-качествените конци за ръчна бродерия в света. Притежават най-богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове. DMC конците в нашите комплекти се навиват от оригинални конуси, внос от Франция.
  • Изображение на готовия гоблен

Всички наши гоблени се изготвят тук, в нашия офис във Варна, България.
„Гоблени КЛАСИК“ е търговска марка комплектовани гоблени, само с оригинални конци DMC. Ние работим със специално разработен софтуер за изготвяне на схеми за гоблени. При нас ще намерите уникални продукти по класически художници, известни картини, портрети, пейзажи и много други красиви натюрморти, цветя, икони.
Ние смятаме, че добрия резултат зависи от добрата схема, качествените конци и материали, това е причината за момента да предлагаме само Гоблени с конци DMC. Конците се навиват от големи конуси оригинални DMC, внос от Франция.
Може да поръчате нашите гоблени от сайта ни или на телефон 08999 68834.
Ще се радваме да разберем вашите мнения за сайта и разработките, които предлагаме. Приемаме също така и предложения за разработка на гоблени. Не се колебайте да ни потърсите на info@goblen.info и ние ще ви отговорим в най-кратък период.

Разгледайте и други модели от категория Пейзажи.

Разгледайте нашите нови модели гоблени от тази страница.

Допълнителна информация

Вид ушиване

Гобленов бод 1:1 (32 х 26,4 см), Гобленов бод 1:4 (64 х 53 см), Комплект кръстчета, Аида 16К (62х45см)