Enter your keyword

Гоблен „Ваза със слънчогледи“ – по Винсент ван Гог

Ново

Гоблен „Ваза със слънчогледи“ – по Винсент ван Гог

54.00 лв.114.00 лв.

Гоблен по известната картина на художника Винсент ван Гог

Изчистване

Описание

Гоблен „Ваза със слънчогледи“

Комплект за гоблен „Ваза със слънчогледи“ – създаден по известната картина на Винсент ван Гог. С 20 цвята оригинални френски конци ДМЦ. Прекрасен вариант за вашето хоби. Чудесен избор за подарък.

Съдържание на комплект за гоблен „Ваза със слънчогледи“:

  • Българска панама – разграфена с цветна жълта нишка на всеки 20 нишки. (При комплектите на кръстчета използваме немска Аида – производител Zweigart)
  • Игла за бродиране със златно ухо.
  • Цветна схема на гоблена формат А3, като всеки лист от схемата е номериран. Цветните схеми на Гоблени КЛАСИК се отличават с ясни символи, което допринася за лесното и точно изпълнение на гоблена.

  • Легенда, съдържаща знаците от схемата.
  • Оригинални конци DMC – най-качествените конци за ръчна бродерия в света. Притежават най-богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове. DMC конците в нашите комплекти се навиват от оригинални конуси, внос от Франция.
  • Изображение на готовият гоблен

Гоблени КЛАСИК“ е търговска марка комплектовани гоблени. Ние работим със специално разработен софтуер за изготвяне на схеми за гоблени. При нас ще намерите уникални схеми на класически художници, известни картини, портрети, пейзажи и много други красиви натюрморти, цветя, икони.
Гоблени Класик се предлагат в пълен комплект, готов за шиене, който включва цветна схема, панама, DMC конци, игла със златно ухо и цветно изображение на гоблена. Нашите гоблени са разработени с доказалите се във времето конци DMC. Ние смятаме, че добрия резултат зависи от добрата схема, качествените конци и материали, това е причина за момента да предлагаме само комплекти за гоблени с конци DMC. Конците се навиват от големи конуси оригинални DMC, внос от Франция.
Може да поръчате нашите гоблени от сайта ни или на телефон 08999 68834. Ще се радваме да разберем вашите мнения за сайта и разработките, които предлагаме. Приемаме също така и предложения за разработка на гоблени с най-различна тематика.

❤️ Благодаря за пазаруването от нас! Очакваме ви отново.

Допълнителна информация

Вид ушиване

Гобленов бод 1:1 (21 х 27,5 см), Гобленов бод 1:4 (42 х 55 см), Комплект кръстчета, Аида 16 К (30 х 39 см)