Enter your keyword

Гоблен „Бяла магия“ №816

Гоблен „Бяла магия“ №816

68.00 лв.102.00 лв.

Гоблен „Бяла Магия“ от „Гоблени Класик“ , разработен по картина на художничката Радина Мирославова. Съвременен модел гоблен, подходящ за всякакви интериори.

Изчистване

Описание

Гоблен „Бяла магия“

Комплект Гоблен „Бяла Магия“. Пресъздава красотата и любовта между хората и животните. Художничката Радина Мирославова, лично е пресъздала в модела любовта си към конете. Картините, създадени от нея, са с изключителни права, платени от „Гоблени Класик“. Един от най-продаваните наши модели. Готов комплект за шиене. Готов подаръчен комплект. Всички гоблени предлагани в магазина са тествани и предварително ушити, преди да се публикуват в търговската мрежа.

Съдържание на Комплект Гоблен „Бяла Магия“:

Панама в комплекта за шиене:  Българска панама, разграфена с цветна жълта нишка на всеки 20 нишки. (При комплектите на кръстчета използваме немска неразграфена панама Аида – производител Zweigart)

Игла в комплекта:  Игла за бродиране със златно ухо, внос от Чехословакия.

Цветове на гоблена: 34 цвята оригинални френски конци DMC – художник Радина Мирославова

Схема в комплекта: Комплекта е укомплектован с ЦВЕТНА схема на модела гоблен с формат А3, като всеки лист от схемата е номериран за по голямо удобство. Цветните схеми на Гоблени КЛАСИК са с ясни символи и шрифт, което допринася за лесното и точно изпълнение на гоблена.

Легенда на схемата: Съдържа знаците от схемата.

Комплект с оригинални конци DMC:  Френски конци DMC. Най- предпочитаните конци за ръчна бродерия в света. Притежават богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове. DMC конците в комплекти те ни, се навиват от оригинални конуси, внос от Франция.

Изображение: Изображението в комплекта е на предварително ушит модел.

Вижте други нови модели.

Допълнителна информация

Вид ушиване

Гобленов бод 1:1 (31 х 27,5см), Комплект кръстчета, Аида 18 К (40 х 35 см)