Enter your keyword

За нас

“Гоблени КЛАСИК” е нова търговска марка комплектовани гоблени, изцяло с конци DMC. Ние работим със специално разработен софтуер за изготвяне на схеми за гоблени. При нас ще намерите уникални схеми на класически художници, известни картини, портрети, пейзажи и много други красиви натюрморти, цветя, икони.

Гоблените са собствена разработка на Гоблени КЛАСИК и се предлагат в пълен комплект, готов за шиене, който включва схема, панама, DMC конци, игла и цветно изображение на конкретния гоблен. Нашите гоблени са разработени с доказалите се във времето конци DMC. Ние смятаме, че добрия резултат зависи от добрата схема, качествените конци и материали, това е причина за момента да предлагаме само гоблени комплекти с конци DMC.

Може да поръчате нашите гоблени само от сайта ни. Предвиждаме пускането им по търговската мрежа , но това ще бъде направено в един по-късен етап. Ще се радваме да разберем вашите мнения за сайта и разработките, които предлагаме. Приемаме също така и предложения за разработка на гоблени. Не се колебайте да ни потърсите на info@goblen.info и ние ще ви отговорим в най-кратък период.

Безплатни схеми за гоблени

Екипът на Гоблени КЛАСИК разработи за вас безплатни схеми, които може да изпечатате и ушиете, предлагаме ги също така и в пълни комплекти, които може да бъдат поръчани на нашите телефони. Разгледайте нашите безплатни сeхми за гоблени тук.

Как да поръчате нашите гоблени

Гоблени в комплект иможе да поръчате на телефон във Варна – 08999 688 34 или като изпратите поръчка на нашия мейл адрес: order@goblen.info Моля, не забравяйте да посочите точен адрес за доставка и телефон за връзка, за да се свържем с вас, при уточняване на доставката. Прочетете повече за условията на поръчка и доставка тук