Enter your keyword

За нас

“Гоблени КЛАСИК” е търговска марка комплектовани гоблени, само с оригинални конци DMC. Ние работим със специално разработен софтуер за изготвяне на схеми за гоблени. При нас ще намерите уникални схеми на класически художници, известни картини, портрети, пейзажи и много други красиви натюрморти, цветя, икони.

Гоблените са собствена разработка на Гоблени КЛАСИК и се предлагат в пълен комплект, готов за шиене, който включва цветна схема, панама, DMC конци, игла със златно ухо и цветно изображение на гоблена. Нашите гоблени са разработени с доказалите се във времето конци DMC. Ние смятаме, че добрия резултат зависи от добрата схема, качествените конци и материали, това е причина за момента да предлагаме само гоблени комплекти с конци DMC. Конците се навиват от големи конуси оригинални DMC, внос от Франция.

Какво съдържат комплектите на „Гоблени КЛАСИК“?

1. Панама – разграфена с цветна нишка на всеки 10/20 нишки. (Неразграфена немска Аида при комплектите с кръстчета и гоблените без фон)
2. Игла за шиене със златно ухо.
3. Необходимите Конци с означение на съответстващите им символи от схемата.
Гоблени КЛАСИК работи само с оригинални конци ДМЦ– най-качествените конци за ръчна бродерия в света. Гоблените се изготвят от оригинални DMC конуси по 2100 м, внос от Франция. Притежават най-богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове.
4. ЦВЕТНА СИМВОЛНА СХЕМА
Схемата е във формат А3, като всеки лист от схемата е номериран.
ЦВЕТНИТЕ схеми на Гоблени КЛАСИК се отличават със ясни и прецизни символи, което допринася за лекото и точно изпълнение на гоблена.
5. Легенда, съдържаща знаците по схемата
6. Цветно изображение на гоблена

Може да поръчате нашите гоблени от сайта ни или на телефон +3598999 68834.
Ще се радваме да разберем вашите мнения за сайта и разработките, които предлагаме. Приемаме също така и предложения за разработка на гоблени. Не се колебайте да ни потърсите на info@goblen.info и ние ще ви отговорим в най-кратък период.

Гоблен Селски двор - Божидар Чантарски