Enter your keyword

Въпроси и отговори

Какво съдържат комплектите на “Гоблени КЛАСИК”?

Нашите комплекти съдържат всичко необходимо за бродирането им:

1. Панама – разграфена с цветна нишка на всеки 10/20 нишки. (Неразграфена немска Аида при комплектите с кръстчета и гоблените без фон)

2. Игла за шиене със златно ухо.

3. Необходимите конци с означение на съответстващите им символи от схемата.
Гоблени КЛАСИК работи само с оригинални конци DMC
– най-качествените конци за ръчна бродерия в света. Гоблените се изготвят от оригинални DMC конуси по 2100 м, внос от Франция. Притежават най-богатата цветова гама, отлична плътност и устойчиви цветове.

ЦВЕТНА СИМВОЛНА СХЕМА

Схемата е във формат А3, като всеки лист от схемата е номериран.

ЦВЕТНИТЕ схеми на Гоблени КЛАСИК се отличават със ясни и прецизни символи, което допринася за лекото и точно изпълнение на гоблена.
5. Легенда, съдържаща знаците по схемата

6. Цветно изображение на гоблена

Какви са начините за плащане и доставка?

Гоблени в комплект може да поръчате чрез онлайн магазина ни или като позвъните на тел. номер 08999 688 34.

Моля, не забравяйте да посочите точен адрес за доставка и телефон за връзка, за да се свържем с вас, при уточняване на доставката.

Доставка с куриер “СПИДИ”

Ползвате префернциални цени за куриерската услуга, които са по-ниски от стандартните куриерски услуги.

Комплектованите гоблени ще ви бъдат изпратени с пратка с наложен платеж. Транспортните разходи се добавят към цената на гоблена допълнително при получаването и зависят от разстоянието, тежестта и цената на пратката.

Обикновено цената е около 5-6 лв / при пратки със стойност 40-50 лв/

Най-ниска цена на доставка е до офис на Спиди /моля при поръчка посочете адреса на офиса, до който желаете доставка/

Икономичната доставка се извършва за два работни дни, като ще бъде получена на посочен от Вас адрес (например до Вашия дом или месторабота), получавате известие по мобилния си телефон за деня на доставката. При получаване на пратката заплащате дължимата сума за гоблена и доставката.

Доставка с куриер “ЕКОНТ”

Ползвате префернциални цени за куриерската услуга,  по-ниски от стандартните куриерски услуги.

Комплектованите гоблени ще ви бъдат изпратени с пратка с наложен платеж. Транспортните разходи се добавят към цената на гоблена допълнително при получаването и зависят от разстоянието, тежестта и цената на пратката.

Обикновено цената е около 5-6 лв / при пратки със стойност 40-50 лв/

Доставката се извършва за 1  работен дни /с изключение на населените места, които се посещават от куриерите по-рядко/, като ще бъде получена на посочен от Вас адрес (например до Вашия дом или месторабота), получавате известие по мобилния си телефон в деня на доставката. При получаване на пратката заплащате дължимата сума и куриерът я доставя обратно до нас.

Ако желаете Вашата цена за доставка да е по-ниска, може да изберете получаване на пратката в офис на “ЕКОНТ” – до поискване.